PROFESSIONELE BEREGENING VOOR IEDEREEN

genieten van bellenblaas in een groene tuin

HET PLUG ‘N RAIN BEREGENINGSSYSTEEM

Het SummerRain beregeningssysteem maakt professionele beregening voor iedereen mogelijk. Voor elke tuin, (balkon)plant, gazon, border of haag is er een oplossing om simpel water te geven. Of dit nu sproeien is of dicht bij de wortel bedruppelen. Met de SummerRain beregeningssystemen wordt er water bespaard en was de tuin water geven nog nooit zo makkelijk! Daarnaast zijn de systemen simpel uit te breiden, dus is SummerRain geschikt voor de kleine én grote tuinen!

Bekijk alle producten

SummerRain druppelset bloempotten

ZELF JE TUINBEREGENING AANLEGGEN

In de complete startsets van SummerRain zitten precies de onderdelen die jij nodig hebt. Alles is heel gemakkelijk en overzichtelijk. De instructiehandleidingen en video’s zijn voor iedereen te begrijpen. Zo leg je heel eenvoudig je eigen tuinberegening aan!

Bekijk alle handleidingen

druppelset voor bloempotten close up

SPROEIEN OF BEDRUPPELEN?

Of je nou een sproei- of druppelsysteem nodig hebt, SummerRain heeft voor iedere plantensoort en elk type tuin of balkon de juiste set. Mooi afgestemd op de omvang van je tuin en de hoeveelheid groen. Weten welke set geschikt is voor jouw tuin?

Doe de keuzehulp

 

De voordelen van SummerRain

Afgestemd op jouw tuin

Heb jij een grote tuin, een balkon of een kleine groenstrook? Planten in potten en bakken, een gazon of een heg? Er is altijd een set die perfect bij jouw wensen en tuinsituatie past. Of het nu een handbediend of een computergestuurd systeem is. Met SummerRain krijg je een passende oplossing, met gemak voorop!

Langere levensduur van planten

Met SummerRain krijgen jouw planten op een optimale manier water. Regelmatig en precies goed gedoseerd. Dat maakt ze beter bestand tegen ziektes en luis. Zo verleng jij de levensduur van je planten sterk!

Geen waterverspilling

Jouw tuin krijgt de juiste hoeveelheid water. Op de juiste tijdstip en op de juiste plaatsen. Dat is fijn voor je tuin en het milieu. Want met jouw beregeningssysteem voorkom jij niet alleen dat je water verspilt. Je maakt jouw tuin ook nog eens duurzamer.

Weinig werk, maximaal genieten

Bij SummerRain gaan we voor jouw gemak. Verwacht dus geen ingewikkelde instructies voor de installatie. Alles is prettig eenvoudig en overzichtelijk. Plug & rain!

Bekijk onze producten

SummerRain druppelslang

Meer over SummerRain

SummerRain is een product van Jarola. Deze naam staat onder meer voor jarenlange ervaring in de professionele markt voor beregening. Dat betekent dat je kan rekenen op hoogwaardige kwaliteit en goed op elkaar afgestemde onderdelen. Meer over ons weten?

Over SummerRain