PROFESSIONELE BEREGENING VOOR IEDEREEN

header bloempotten

MEER GENIETEN VAN DE TUIN!

Bij SummerRain handelen we vanuit eenvoud en gemak én dat zie je terug in onze producten. Wij maken professionele kwaliteit voor iedereen toegankelijk. Of je nou een ervaren doe-het-zelver of drukke millennial bent, SummerRain is voor iedereen!

 

SummerRain druppelset bloempotten

WAT ONS DRIJFT

Bij SummerRain hebben we hart voor milieu en klimaat. We zien graag meer groen! Met meer natuur in je tuin en om je woning help je de biodiversiteit een handje. Je creëert leefruimte voor nuttige insecten, vlinders en vogels. En overvloedig regenwater wordt gemakkelijker afgevoerd als je minder beton en tegels gebruikt. Omdat jij vaak druk bent, is het een uitdaging om ook nog je tuin te onderhouden. Snappen we. Daarom helpen we jou graag met een onderhoudsvriendelijke tuin!

close up van SummerRain druppelslang water geven bij wortel

WAT WIJ DOEN

We ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige systemen die professioneel beregenen zo gemakelijk mogelijk maken. Plug & rain water geven, voor iedereen met een tuin of een balkon. Ook met onze service maken we het jou gemakkelijk. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt. Bij vragen staan we voor je klaar met hulp en uitleg. We doen alles om jouw tuin of balkon gemakkelijk en onderhoudsvriendelijk van de juiste hoeveelheid water te voorzien!

Genieten in een groene tuin met SummerRain

WIE WIJ ZIJN

SummerRain is een merk van Jarola. Met Jarola hebben we jarenlange ervaring in onder meer de professionele markt voor beregening. Denk bijvoorbeeld aan boerenbedrijven, kassen en kwekerijen. Samen staan we voor lange ervaring met kwalitatief hoogwaardige, professionele producten. Die nu ook voor jou plug & rain beschikbaar zijn!

druppelset voor bloempotten close up

ZO DOEN WIJ DAT

Met SummerRain wordt Jarola’s jarenlange ervaring in professionele watertechniek ook voor jou beschikbaar. Zo krijg jij de beste oplossing om het groen in jouw tuin optimaal en gemakkelijk water te geven. En natuurlijk zijn we ook jouw one-stop shop voor alle informatie, handleiding, tips en tricks.

OVER JAROLA Group

Zoals Jan de Wilde het bedrijf in 1972 heeft opgestart in de tuin achter zijn huis, zo werkt Jarola Group nog steeds. Ondernemers in hart en nieren met een passie voor het vak. Door doelgericht samen te werken staat het beste resultaat centraal. Hierbij ligt de focus niet op snelle transacties, maar juist op lange termijn relaties. Iedere partner brengt zijn eigen kennis en ervaring in. Dat brengt de Jarola Group waar het nu is. Een organisatie met meer dan 600 medewerkers en ruim 300 producenten die als partners worden gezien. Hiermee bedient Jarola Group ruim 160.000 klanten. Samenwerken doen ze op elk niveau.

vrouw en meisje genieten van bellenblaas in een groene tuin