Assortiment

druppelset voor bloempotten 5 en 10
Druppelset bloempotten
Deze druppelset zorgt voor de bewatering van jouw planten. Op het juiste moment en op de juiste plaats in de bloempotten. De gelijkmatige bewatering, bij de wortels, voorkomt verdamping en verspilling. Zo bespaar je water en tijd.
SummerRain druppelset voor borders en hagen
Druppelset borders & hagen
De druppelslang heeft elke 30 cm een druppelaar. Leg de slang langs de wortels of graaf hem in. De druppelslang geeft je planten regelmatig een kleine hoeveelheid water. De gelijkmatige bewatering voorkomt verdamping en verspilling. Zo bespaar je tijd en water.
SummerRain sproeiset voor borders
Sproeiset voor borders
Deze sproeiset geeft je tuinplanten van bovenaf water. De sproeiers plaats je tussen je planten. Ze hebben een royaal bereik van 360° rondom. Met de verlengbuizen stem je de sproeihoogte eenvoudig af op de hoogte van je tuinplanten. Groeien je planten? Dan kun je de sproeiers eenvoudig laten meegroeien met extra verlengbuizen.
SummerRain sproeiset voor gazon
Gazon pop-up sproeisets
Met vrijwel onzichtbaar pop-up systeem Gazonset met 4 of 6 pop-up sproeiers die 16 m² of 35 m² gazon water geven. Je kunt deze complete set eenvoudig uitbreiden met de meegeleverde koppeling.
SummerRain verlengset
Verlengset
Heb je een gazon met borders of hagen? Of moet je een grotere afstand overbruggen? Met de verlengset koppel je sets eenvoudig of verleng je de afstand in je tuin!
Met de SummerRain losse producten kun je heel eenvoudig het beregeningssysteem naar wens aanpassen en/of uitbreiden.

Losse producten

Laden...

Niets gevonden

Hoe werkt de installatie?

Bekijk de handleidingen

 

Met onze duidelijke installatievideo’s is het aansluiten van je SummerRain beregeningssysteem zo gedaan!