pop-up sproeier in werking op een gazon
21 juni 2023

Automatisch je planten water geven is heel makkelijk!

Eenvoudig, modulair, water -én tijdbesparend!

pop-up sproeier in werking op een gazon

Ga je op vakantie en wil je de buren of je familie liever niet lastigvallen? Hoeft ook niet! Een SummerRain beregeningsinstallatie geeft jouw hele tuin automatisch water. Professioneel en vrijwel onzichtbaar. Installeren is heel eenvoudig, een kind kan de was doen. En als je van vakantie terugkomt is je tuin nog steeds prachtig groen!

Water voor planten, borders, bomen en gazon

Je kunt natuurlijk zelf aan het werk gaan met een tuinslang. Maar waarom moeilijk doen als je de klus over kunt laten aan een druppel- of sproeisysteem? Jouw planten, borders, bomen en gazon krijgen elke keer vanzelf de juiste hoeveelheid water. Precies zoveel als ze nodig hebben om te groeien en bloeien, zodat jouw tuin altijd een oase van groen en kleur is. Zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Of een ander, als jij op vakantie bent.

Waterbesparend en duurzaam

Jouw tuin krijgt water waar en wanneer het nodig is. Bovendien voorkom je waterverspilling. Als je een beregeningscomputer aan je installatie koppelt, krijgen planten en gazon heel precies de juiste dosering water. Waar en wanneer je maar wilt. Dat gebeurt in een rustig tempo, zodat de wortels het water goed op kunnen nemen. Bovendien kun je zo tot wel 70% water per jaar besparen. Wel zo duurzaam ook! Ondertussen houd je tijd over om van je tuin te genieten of andere tuinklusjes te doen. Ideaal toch?

ZELF AANLEGGEN IS GEMAKKELIJK

Vaak legt een gespecialiseerd bedrijf de beregeningsinstallatie aan. Maar nu kun jij dat heel gemakkelijk zelf. Plug & rain! Voor iedere tuin hebben we een set op maat. Elke set is modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat jij zelf kiest uit welke onderdelen de installatie bestaat. De onderdelen, zoals druppelaars, leidingen en koppelstukken, maak je heel eenvoudig aan elkaar vast. Met onze glasheldere handleidingen en video’s leg jij je tuinberegening gemakkelijk zelf aan.

Welke installatie kies je?

Dat hangt af van het formaat en de inhoud van jouw tuin. Iedere plant en elke struik heeft een andere waterbehoefte. Je hebt dus verschillende onderdelen nodig. Maak eerst een schets van je tuin. Hoe groot is de oppervlakte die je wilt beregenen? Welke soorten groen heb je? Als je dat weet bepaal je welk systeem erbij past. Bijvoorbeeld een sproei- of druppelsysteem. Ook de waterdruk en hoe je planten het liefst water krijgen kun je in je wensen meenemen. Wil je totale zorgeloosheid? Kies dan voor volautomatisch, digitaal aangestuurd watergeven.

Wil je weten welk plug & rain systeem ideaal is voor jouw tuin? Ontdek het met onze eenvoudige keuzehulp en stel gemakkelijk jouw eigen regeninstallatie op maat samen.

Onze systemen op een rijtje

Geen tuin is gelijk. Wat voor tuin heb jij, met welk soorten gras, planten, hagen en/of borders? Voor elke type en formaat tuin en voor iedere soort groen hebben we een plug & rain sproei- en druppelsysteem. Zo kun je al het groen op de juiste manier van water voorzien.

Druppelsets voor potplanten

De SummerRain druppelset voor bloempotten is ideaal om jouw potplanten water te geven. Kies uit een set voor 5 of 10 bloempotten. Je kun de set eenvoudig uitbreiden.

Druppelsets voor hagen

De SummerRain druppelset voor hagen is speciaal systeem voor de bewatering van je haag of heg. De set is verkrijgbaar voor een oppervlakte van 25m² of 50m².

Druppel- of sproeisets voor border

Je border water geven kan door druppelen of sproeien. De juiste keuze is hangt af verschillende dingen af. Check de keuzehulp. De SummerRain sproeiset heeft 4 of 8 sproeiers en kan tot wel 35m² border besproeien. SummerRain druppelsets zijn er voor 25m² of 50m² tuinoppervlak.

Sproeiset voor het gazon

Laat je gazon professioneel besproeien met de SummerRain gazon sproeiset. De set kan gazons tot wel 35m² gemakkelijk aan.

Benieuwd naar hoe onze sets of producten werken? Of kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk de handleidingen, installatievideo’s of lees onze veel gestelde vragen door!