K-Rain WiFi beregeningscomputer, type PRO EX 2.0, 4 stations, outdoor

K-Rain WiFi beregeningscomputer, type PRO EX 2.0, 4 stations, outdoor

3202ID-220-WIFI-KIT
€ 470,69
Incl. BTW

Met de PRO Ex 2.0 wifi geactiveerde beregeningscomputer kunt u waar ook ter wereld uw beregeningssysteem bedienen met uw smartphone, tablet of computer.

De K-Rain PRO EX 2.0 is een gebruiksvriendelijke beregeningscomputer met het grootste display op de markt, hierdoor is programmeren eenvoudig.
De beregeningscomputer is eenvoudig uit te breiden van 4 naar 16 stations.

Met deze computer kunt u tot 4 sectoren automatisch beregenen. Het display toont besproeiingsdagen, aantal starttijden, aantal stations en speciale programmering.

De computer spoort stations op met kortsluiting of fouten en isoleert deze, terwijl het resterende programma doorgaat.
Tevens heeft de computer een programmavertraging voor het bieden van extra tijd tussen stations of dubbele bediening voor problemen zoals bronterugwinning, langzaam sluitende kleppen en waterslag.

Dit model is waterdicht en kan zowel buiten als binnen geînstalleerd worden.

Deze beregeningscomputer heeft een standaardprogrammering, hiermee kan het programma worden opgeslagen en opgeroepen zonder het opnieuw te moeten programmeren.

Merk
K-RAIN
Nieuw product
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.