Over ons

De oorsprong

Summerrain is in 1994 opgericht en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende groothandels op het gebied van beregening. De innovatie, ontwikkeling en productie van de beregeningssystemen vindt in volledig eigen beheer plaats. Daarmee is Summerrain in staat nieuwe ontwikkelingen en behoeften van opdrachtgevers op korte termijn in de productie door te voeren. Eenvoud in de toepassing en de kwaliteit zijn de kenmerkende eigenschappen van de systemen en leidraad bij de innovatie. 

 

Technische groothandel voor hoveniers, bouwbedrijven, de installatiebranche en particulieren

Summerrain is in 2017 overgenomen door Bas van Gaalen en Wim Kok. De overname had als doel: 

  •     Een specifieke groep opdrachtgevers een volledig dekkend assortiment aan te kunnen bieden;
  •     Daadwerkelijk onderscheidend te zijn. Met het rotsvaste geloof en de ervaring dat professioneel advies en een ultiem persoonlijke dienstverlening in de huidige vluchtige tijd van grote betekenis is voor opdrachtgevers.

Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 100.000 artikelen. De achtergrond van Bas van Gaalen (installatietechniek en groothandel) en Wim Kok (hoveniersbranche) en hun visie op dienstverlening is niet onopgemerkt gebleven: Een sterk groeiend aantal opdrachtgevers ervaart in Summerrain een betekenisvolle partner.

Bas en Wim nodigen ook u uit om onze dienstverlening te ervaren. U kunt ons bereiken via 1 van onze vestigingen of via info@summerrain.nl

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.