Onze vestigingen blijven geopend voor professionele klanten. Particuliere klanten kunnen uitsluitend een bestelling afhalen. Bezorgen blijft ook mogelijk. Bestel via de website, telefonisch of per e-mail.

Wel vragen wij onze klanten goed op te letten en onze vestigingen niet te bezoeken bij gezondheidsklachten of twijfel. Wij hebben onze medewerkers geïnformeerd om verspreiding van het virus zo goed mogelijk te voorkomen. We hebben dan ook extra hygiëne maatregelen getroffen:

  • Geef uw bestelling waar mogelijk door via SummerRain.nl e-mail, of telefoon.  Onze medewerkers doen er alles aan zodat je bestelling zo snel mogelijk klaar staat. U hoeft dan niet langer dan nodig in de vestiging te wachten. Samen komen we er doorheen
  • Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om volgens een vaste en zo veilig mogelijke methodiek te werken, wij vragen u dat te respecteren. Dit houdt o.a. in dat we geen handen schudden en minimaal 1,5 meter afstand houden, onze medewerkers de koffiemachines etc. alleen zullen bedienen
  • We laten een maximaal aantal klanten tegelijk binnen in onze vestiging, we vragen u buiten op gepaste afstand van elkaar te wachten. We vragen u als klanten alleen (zonder gezelschap) naar de vestiging te komen.
  • Betaal zoveel mogelijk met een pinpas of smartphone (als u niet kunt pinnen, vragen we u om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken)
  • Onze specialisten gaan niet bij klanten op bezoek. Voor o.a. beregenings- en lichtplannen etc. helpen we u graag online verder. Voor vragen, mail ons en we nemen z.s.m. contact met u op

Tijdens feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden voorkomen bij onze vestigingen. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.