Alle producten van het merk K-RAIN

K-Rain

Op zoek naar producten van het merk K-Rain? Die vindt u in het assortiment van SummerRain. Dit merk staat bekend als een van de belangrijkste leveranciers van pop-up sproeiers ter wereld. K-Rain beschikt over meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 90 octrooien. De producten voor beregening van dit toonaangevende merk zijn zo ontzettend populair omdat ze gemakkelijk in gebruik zijn.

Daarnaast zijn ze ook nog eens gemakkelijk te installeren en in te stellen. Bekijk ons aanbod aan producten van K-Rain en plaats een bestelling in de webshop.

Sprinklersysteemoplossingen

Dit toonaangevende familiebedrijf beschikt over een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve sprinklersystemen, kleppen, sprays, irrigatieregelaars en kleppen. Duurzaamheid is een van de topprioriteiten van K-Rain, een merk dat beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die gebruik maken van teruggewonnen water. Het merk probeert gebruiksgemak te allen tijde te combineren met toonaangevende technologie en heeft haar sporen verdient op het gebied van beregening.

Groene toekomst – mensen staan centraal

Het is dan ook de missie van K-Rain om een steentje bij te dragen voor een groene toekomst voor iedereen. Hier dragen de medewerkers van dit bedrijf aan bij door milieubewust te zijn over de materialen die ze selecteren voor beregening en de productieprocessen zo energiezuinig te maken.

Bovendien stelt dit merk mensen te allen tijde centraal. Alle medewerkers van K-Rain gaan iedere dag naar het werk met maar een enkele gedachte: het beter maken.

Uitgebreid assortiment

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan benodigdheden voor beregening van het merk K-Rain. Van een beregeningscomputer in verschillende prijsklassen tot aan pop-up sproeiers type ProPlus-HP voor het beregenen van het gazon. Daarnaast kunt u in onze webshop ook terecht voor een magneetventiel, uitbreidingsmodule of een spoel van 24V of 9V.

Bekijk het K-Rain assortiment

Bent u overtuigd van de kracht van dit merk en wilt u producten van K-Rain inkopen? Bijvoorbeeld een sproeier of een beregeningscomputer? Bekijk ons assortiment aan producten van K-Rain en plaats een bestelling in de webshop.

Wanneer u meer wilt weten over het merk of over een bepaald product, kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie. We zijn bereikbaar via 035 694 2139, zowel telefonisch als via WhatsApp. Daarnaast kunt u ook contact opnemen via naarden@summerrain.nl óf kunt u langskomen in een van onze filialen, Naarden of Ermelo. Graag bieden we u de beste service.

Toon minder
Item 1-9 van 9 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.